Cea mai buna varianta pentru Colt CZC pare sa fie propulsorul Turbo. Cu plafonul ridicat, CZC se dovedeste o masina rapida, avand o cutie cu cinci trepte bine echilibrate, raporturile impresionand soferul care are sansa s-o testeze. De asemenea
Cea mai buna varianta pentru Colt CZC pare sa fie propulsorul Turbo. Cu plafonul ridicat, CZC se dovedeste o masina rapida, avand o cutie cu cinci trepte bine echilibrate, raporturile impresionand soferul care are sansa s-o testeze.


De asemenea, foarte bun este cuplul, care functioneaza excelent la turatii mici. Desi nu este la fel de satisfacatoare ca un hatchback sportiv, este mult mai sportiva decat rivalii sai, atingand 204 km/h. Masina atinge suta de kilometri in 8,4 secunde, iar motorul de 1,5 litri are o putere de 150 CP la 6.000 rpm. Pe de alta parte, pretul unui Mitsubishi Colt CZC are darul sa atraga imediat, deoarece pleaca de la 23.000 euro, suma mult mai avantajoasa decat alte modele cabrio.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.