Proces - Discriminare pe motiv de varsta O femeie din Anglia a castigat un proces de discriminare impotriva angajatorilor care i-au spus ca nu poate ocupa un post pentru ca este prea tanara. Megan Thomas, de 20 de ani, a invocat o lege din 2006 ca
Proces - Discriminare pe motiv de varsta O femeie din Anglia a castigat un proces de discriminare impotriva angajatorilor care i-au spus ca nu poate ocupa un post pentru ca este prea tanara. Megan Thomas, de 20 de ani, a invocat o lege din 2006 care interzice discriminarea pe motiv de varsta a celor sub 65 de ani.   Studiu - Angajatii fericiti sunt si sanatosi Un studiu al portalului de recrutare Jobsite arata ca angajatii care se simt fericiti la serviciu fac, dupa program, mai multe exercitii fizice si mananca mai sanatos. De altfel, printre acesti angajati, procentul celor care fumeaza si consuma alcool este mai mic.   Trafic - Site-urile de recrutare, in top Primele trei site-uri romanesti de locuri de munca au avut, in octombrie, peste 3.210.000 de vizitatori, conform datelor statistice. Pe primul loc se situeaza ejobs.ro (2.546.150 de vizitatori), urmat de myjob.ro (576.293) si romjob.ro (90.189).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.