Lupta pentru cucerirea titlului de campioana isi va consuma in aceasta dupa-amiaza doua dintre episoadele care pot fi decisive. In Regie se vor confrunta Sportul si Steaua, singurele echipe care nu depind de rezultatele indirecte, in vreme ce
Lupta pentru cucerirea titlului de campioana isi va consuma in aceasta dupa-amiaza doua dintre episoadele care
pot fi decisive.


In Regie se vor confrunta Sportul si Steaua, singurele echipe care nu depind de rezultatele indirecte, in vreme ce Rapid va incerca sa se impuna la Dej, in fata celor de la CFR Cluj si sa-si pastreze intacte sansele pentru event. Cele doua jocuri vor incepe la ora 17:00. Sportul - Steaua va fi transmis in direct pe TVR 1, iar CFR Cluj - Rapid pe Antena 1.
SPORTUL - STEAUA. Daca antrenorul campioanei en-titre, Cosmin Olaroiu, a declarat ca Sportul are avantajul lipsei de presiune, ""deoarece nu cred ca si-a propus castigarea titlului"", tehnicianul Sportului, Gigi Multescu, a dezvaluit cum va aborda meciul. ""Va fi un derby. Intr-adevar, nu este unul de traditie, dar cu siguranta este meciul-cheie al acestei editii de campionat"", a spus Multescu. ""Vom avea grija sa ne aparam, dar sa si atacam din toate pozitiile. Trebuie sa folosim orice ocazie pentru a reusi sa inscriem"". Stadionul din Regie va inregistra azi un record de asistenta, de ieri biletele fiind aproape epuizate, masurile de securitate urmand a fi asigurate de 600 de jandarmi.
CFR CLUJ - RAPID. Presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan, a dezvaluit ca jucatorii lui Dorinel Munteanu vor avea o prima de 50 de milioane de lei vechi. ""Nu vom primi nici un ban de la Gigi Becali, daca Steaua va dori sa ne premieze"". Atat Dorinel Munteanu, cat si antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, vor putea alinia cele mai bune formule de start pe care mizeaza la aceasta ora.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.