Daca nu apareau (la reality-show), filozofi ramaneau! Monica si Irinel Columbeanu au dezvaluit lumii ce defecte au, cum nu stiu ei sa se poarte (mai mult ea), ce vocabular subtire au, ce subiecte ""subtiri"" abordeaza si multe alte dedesubturi pe
Daca nu apareau (la reality-show), filozofi ramaneau!

Monica si Irinel Columbeanu au dezvaluit lumii ce defecte au, cum nu stiu ei sa se poarte (mai mult ea), ce vocabular subtire au, ce subiecte ""subtiri"" abordeaza si multe alte dedesubturi pe care nu le-am fi aflat daca nu si-ar fi pus viata pe tava, in fata camerelor de filmat. De exemplu, Monica il face pe Iri ""mosneag"" pe fata! ""In imaginile astea parca esti o bosoroaga"", a zis Iri. Iar Monica i-a replicat ca el este, de fapt, mosneag. La o alta editie, Moni a facut glume (chipurile) pe seama varstei lui: ""Ce pulover e asta? Numai un mos de o suta saija€™ de ani s-ar imbraca cu asa ceva ca sa nu moara (si a facut o pauza) de frig"". Sincer, nu cred ca doi indragostiti si-ar putea vorbi astfel. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.