Scriitoarea Naomi Novik si-a facut debutul anul acesta cu o carte despre razboaiele din vremea lui Napoleon, dragoni si aventurile capitanului Will Laurence. Intitulat ""His Majestya€™s Dragon"", romanul este conceput ca o trilogie, urm
Scriitoarea Naomi Novik si-a facut debutul anul acesta cu o carte despre razboaiele din vremea lui Napoleon, dragoni si aventurile capitanului Will Laurence.

Intitulat ""His Majestya€™s Dragon"", romanul este conceput ca o trilogie, urmatoarele carti fiind programate sa apara luna urmatoare. Naomi Novik este o cititoare inraita de literatura si istorie si acest lucru se vede din detaliile pe care le da in carte. Desi este primul roman, Naomi Novik a reusit sa smulga laude din gurile unor scriitori consacrati, precum Stephen King. Acesta declara despre roman: ""Este o poveste interesanta si captivanta"". Si in paginile Time Magazine exista o cronica favorabila: ""Minunat scrisa - este o combinatie intre Dungeons & Dragons si Eragon al lui Paolini"". (Miruna Nicolae)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.