Trupa turceasca de dans Shaman va sustine luni, 15 mai, la Sala Palatului, un spectacol inedit de muzica, dans si teatru ritmic. Show-ul ""Shaman Bulusma"" (Intalnire) va oferi romanilor atat flamenco, cat si dansuri caucaziene, abhaze si balcani
Trupa turceasca de dans Shaman va sustine luni, 15 mai, la Sala Palatului, un spectacol inedit de muzica, dans si teatru ritmic.

Show-ul ""Shaman Bulusma"" (Intalnire) va oferi romanilor atat flamenco, cat si dansuri caucaziene, abhaze si balcanice, principala sursa de inspiratie a coregrafilor fiind mitologia si istoria Turciei. Formata din 20 de muzicieni si 25 de dansatori profesionisti, celebra companie Shaman Dance, Music Rhythm & Theatre a prelucrat si a stilizat dansurile traditionale turcesti, pentru a ne surprinde cu bogatia folclorica a acestei tari. Trupa Shaman va sustine prima reprezentatie din Romania, la Bucuresti si la Constanta, la 21 mai.
Dupa spectacolele sustinute la noi, dansatorii se vor deplasa in Anglia pentru a continua seria reprezentatiilor.
Renumita pentru elementele de dans modern si elemente acrobatice, Shaman a participat si la cateva evenimente importante: Eurovision 2005, Finala Champions League - UEFA 2005. Pretul biletelor variaza intre 50 si 175 RON. Evenimentul este organizat de TUYAB (Asociatia Investitorilor Turci din Romania), cu sprijinul Ambasadei Turciei la Bucuresti. (Raluca Grintescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.