Presedintele american, George W. Bush, a afirmat ca fratele lui mai mic, Jeb, ar fi ""un presedinte extraordinar"", insa acesta din urma, guvernator de Florida, nu a oferit nici un indiciu cu privire la intentiile sale, relateaza Reuters. ""Nu am ide

Presedintele american, George W. Bush, a afirmat ca fratele lui mai mic, Jeb, ar fi ""un presedinte extraordinar"", insa acesta din urma, guvernator de Florida, nu a oferit nici un indiciu cu privire la intentiile sale, relateaza Reuters. ""Nu am idee ce va face. Si eu i-am pus aceasta intrebare. Cred, sincer, ca nici el nu s-a hotarat"", a declarat Bush intr-un interviu acordat reporterilor din Florida.
REBELUL. Presedintele a adaugat ca a exercitat presiuni asupra fratelui sau ""cu o fire foarte independenta"", referitoare la planurile acestuia de cariera, dupa incheierea celui de-al doilea mandat de guvernator, in ianuarie anul viitor. El a prezis ca Jeb ar putea avea un viitor politic ""stralucit"". ""Mi-ar placea sa-l vad pe Jeb candidand, la un moment dat, dar nu stiu daca aceasta este si intentia lui"", a mai spus Bush. Intrebat daca Jeb ar trebui sa candideze la presedintie, Bush a afirmat ca Jeb ar fi un presedinte extraordinar.
Jeb Bush, in varsta de 53 de ani, a afirmat in repetate randuri, in decursul anului trecut, ca nu va candida la Presedintia Statelor Unite in 2008. El nu a facut nici un anunt recent care ar indica o schimbare de strategie.
Intr-un interviu acordat publicatiei South Florida Sun-Sentinel la jumatatea lunii aprilie, el a fost intrebat despre planurile sale de viitor, dupa ce isi va incheia mandatul guvernamental. Jeb Bush a afirmat cu acea ocazie: ""Exista doua lucruri pe care nu le voi face in cariera mea politica. Nu voi candida pentru Senat si nu voi candida la Presedintie. Nu stiu exact ce voi face"".
Mandatul de guvernator al lui Jeb Bush se va incheia in ianuarie 2007, iar cel de-al doilea mandat prezidetial al lui George W. Bush va lua sfarsit in ianuarie 2009. Pana in prezent, istoria Statelor Unite nu a cunoscut nici un caz in care doi frati sa devina presedinti ai tarii.

DE LA HILLARY, CU DRAG


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.