Actrita
Varsta: 37 de ani 1992: Premiul de debut pentru ""Equus"" de Peter Shaffer la Festivalul I.L. Caragiale. In perioada 1994-2001 a fost angajata la Teatrul Evreiesc de Stat. Fondator ""Teatrul fara Frontiere"", in anul 1996 ""Te
Actrita
Varsta: 37 de ani 1992: Premiul de debut pentru ""Equus"" de Peter Shaffer la Festivalul I.L. Caragiale. In perioada 1994-2001 a fost angajata la Teatrul Evreiesc de Stat. Fondator ""Teatrul fara Frontiere"", in anul 1996 ""Teatrul fara Frontiere"", fondat si condus de zece ani de actrita Mihaela Sirbu, asistent universitar la UNATC, prezinta ""Autobahn"", un spectacol inedit ce se joaca in automobil. In zece seri, intre 10 si 21 mai, de la ora 22:00, pornind dintr-un rond de pe Soseaua Kiseleff, ai ocazia poate unica de a urmari un spectacol de la o distanta de 30 de centimetri de actori. Sunt patru masini si cate doi actori si trei spectatori in fiecare. ""Autobahn"" este primul dintr-o serie de spectacole sustinute intr-un spatiu neconventional care face parte din proiectul ""Teatru pentru tineri"", initiat de TFF pentru promovarea tinerelor talente. Cei patru tineri absolventi, asupra carora ""Autobahn"" atrage atentia, sunt: Raluca Tudorache, Bogdan Albulescu, Radu Iacoban si Andrei Mateiu. Lor li se adauga: Mihaela Sirbu, Amalia Ciolan, Radu Banzaru si Marius Galea. Pentru inedita modalitate de a promova tinerele talente, Jurnalul National o declara pe Mihaela Sirbu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.