Echipa care a eliminat Steaua in semifinale, Middlesbrough, a fost invinsa net de FC Sevilla. Englezii au fost parasiti de norocul care i-a purtat pana in finala. Golul calificarii in semifinale, reusit in ultimele secunde de prelungiri. Scenariu
Echipa care a eliminat Steaua in semifinale, Middlesbrough, a fost invinsa net de FC Sevilla. Englezii au fost parasiti de norocul care i-a purtat pana in finala.

Golul calificarii in semifinale, reusit in ultimele secunde de prelungiri. Scenariu asemanator si la accederea in finala, cu Steaua pe postul victimei. Pana sa ajunga in finala, Middlesbrough a avut noroc cu carul.
LEJER. Aseara, in finala de la Eindhoven, englezii au fost inexistenti. Singurii care au mai miscat ceva au fost suporterii. Dupa ce au bantuit prin orasul olandez s-au esazat ametiti in tribune si au inceput sa cante fara rost. Spaniolii de la Sevilla au defilat. Au controlat in totalitate prima repriza si au intrat la cabine cu un avantaj de numai un gol. Luis Fabiano a punctat in minutul 26 la o faza la care jucatorii lui Boro au ramas blocati.
SPECTACOL. Englezii au avut ocazia sa revina pe tabela, dar Viduka a nimerit bara, dupa care tot el a fost faultat in careu. Arbitrul Herbert Fandel nu a acordat penaltiul, astfel ca poarta spaniolilor a ramas intacta. In ultimul sfert de ora si-a intrat in rol golgheterul Sevilliei, Maresca. Acesta a punctat de doua ori si a participat si la golul de 4-0. Cea mai mare diferenta de scor din istoria finalelor Cupei UEFA. O victorie de care nu s-au bucurat doar spaniolii, ci si romanii care au suferit cumplit dupa ce Middlesbrough a reusit calificarea in ultimele clipe ale returului cu Steaua.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.