Ultimele zile au oferit bucurestenilor un plus de posibilitati de a-si petrece timpul liber intr-un mod calitativ. Jazz, blues, pop si muzica clasica au fost principalele atractii ale EUROPAfest, un festival cu traditie de 13 ani. DECERNARI. Ina
Ultimele zile au oferit bucurestenilor un plus de posibilitati de a-si petrece timpul liber intr-un mod calitativ. Jazz, blues, pop si muzica clasica au fost principalele atractii ale EUROPAfest, un festival cu traditie de 13 ani.

DECERNARI. Inainte de a fi cuprins de nostalgia zilelor care s-au scurs prea repede, publicul avid de muzica de calitate e invitat sa se bucure de ultimul eveniment din agenda festivalului - Gala Laureatilor, care va avea loc sambata, 13 mai. Spectacolul ii va reuni pe scena pe cei mai buni muzicieni prezenti in festival, invitati de onoare, personalitati ale vietii publice care sustin mecenatul in cultura - clasic si jazz, rafinament si armonie, totul intr-un cadru select oferit de Ateneul Roman. 20.000 euro asteapta sa fie oferite laureatilor in cadrul festivitatii de decernare a premiilor concursului. Acestia sunt desemnati de un juriu format din nume sonore ale scenei muzicale internationale. De asemenea, castigatorii vor fi inclusi cu prioritate in programele nationale si internationale derulate de Jeunesses Musicales Romania. Cu aceeasi ocazie va avea loc si decernarea diplomelor de excelenta pentru sustinerea tinerilor si a culturii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.