Jucatorii din Divizia A aflati in lotul largit pentru turneul din SUA au mers ieri la Ambasada Statelor Unite, unde au dat interviuri pentru vize. Singurii absenti au fost Goian, Ghionea, Ovidiu Petre si Florentin Petre, care au deja viza pentru
Jucatorii din Divizia A aflati in lotul largit pentru turneul din SUA au mers ieri la Ambasada Statelor Unite, unde au dat interviuri pentru vize.

Singurii absenti au fost Goian, Ghionea, Ovidiu Petre si Florentin Petre, care au deja viza pentru SUA. La ambasada a venit si Radoi, desi este foarte probabil sa nu poata participa la turneu.
In lotul largit se afla 23 de jucatori, cei mai multi, noua, de la Steaua: Ogararu, Goian, Ghionea, P. Marin, Radoi, Nicolita, Oprita, Bostina si Dica. Rapid are 5 fotbalisti in lotul largit (Coman, Badoi, Maftei, Buga si D. Niculae), iar Dinamo, trei: Pulhac, Fl. Petre si Cl. Niculescu. Cate doi selectionati au Poli Timisoara (M. Popa si Ov. Petre), CFR Cluj (Tudor si D. Munteanu) si Sportul (Tibi Balan - foto si Mazilu). Reunirea lotului va avea loc pe 21 mai, la Mogosoaia.
In cadrul turneului din SUA, Romania va disputa meciuri amicale cu Uruguay, Irlanda de Nord si Columbia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.