Dupa un parcurs anemic in acest retur, Dinamo se pastreaza totusi in plutonul fruntas, fiind creditata cu sanse reale la castigarea campionatului. OPTIMIST. Cel care crede cel mai mult in succesul ""cainilor"" este directorul general Gigi Netoiu.
Dupa un parcurs anemic in acest retur, Dinamo se pastreaza totusi in plutonul fruntas, fiind creditata cu sanse reale la castigarea campionatului.

OPTIMIST. Cel care crede cel mai mult in succesul ""cainilor"" este directorul general Gigi Netoiu. ""Mi se pare cel mai usor campionat de cand sunt eu in fotbal. Pana acum, orice echipa care pierdea doua meciuri acasa nu mai avea nici o sansa la castigarea titlului. Anul acesta, totul este posibil. Mai sunt patru etape si se poate intampla orice. Eu am convingerea ca Dinamo va castiga titlul"", este de parere ""Comandantul"".
RAZBOI. Pentru a incerca sa le ridice moralul jucatorilor antrenati de Florin Marin, Netoiu a incercat sa faca pace cu suporterii. La intalnirea cu ultrasii dinamovisti au luat parte numai cei din Peluza Sud. Suporterii de la Peluza Catalin Haldan, cei care i-au amenintat pe jucatori cu bataia, nu au fost prezenti, ei fiind in continuare nemultumiti de ceea ce se intampla in Stefan cel Mare.
RIDICOLI. Dupa ce Steaua a sarbatorit acum cateva zile 20 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni, ""cainii"" si-au gasit si ei un motiv de petrecere. La 10 mai au aniversat noua ani de cand au dat foc uneia dintre peluzele stadionului Ghencea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.