Afacerea ""Ripstop"", in care sunt anchetati in prezent de DNA 14 militari, a fost pregatita sa continue pana in anul 2007. Seful Directiei Audit Intern din MApN, generalul Mircea Vasilescu, dezvaluie ca, in decembrie 2004, generalul Eugen Badalan, s
Afacerea ""Ripstop"", in care sunt anchetati in prezent de DNA 14 militari, a fost pregatita sa continue pana in anul 2007. Seful Directiei Audit Intern din MApN, generalul Mircea Vasilescu, dezvaluie ca, in decembrie 2004, generalul Eugen Badalan, seful Statului Major General, a cerut, ca beneficiar al uniformelor de ""Ripstop"", intr-un raport ce a fost aprobat de ministrul Ioan Mircea Pascu, incheierea unui contract multianual pana in 2007 cu furnizorul de echipament. Aceasta, in ciuda faptului ca depozitele armatei erau cu stocul plin pentru inca doi ani. Aceasta afacere, asadar, a fost gandita taman intre cele doua tururi de scrutin ale alegerilor din 2004.

Jurnalul National: Domnule general, s-au intetit in ultimul timp anchetele Directiei Nationale Anticoruptie privitoare la implicarea unor militari, chiar generali, in fraude. Ce masuri s-au luat la nivelul ministerului impotriva faptelor de coruptie?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.