Romania si Bulgaria nu trebuie neaparat sa adere impreuna la Uniunea Europeana, au declarat la Berlin Matthias Wissmann, seful Comisiei pentru Afaceri Europene a Bundestagului german, si Elmar Brok, presedintele Comisiei de Politica Externa a Parlame
Romania si Bulgaria nu trebuie neaparat sa adere impreuna la Uniunea Europeana, au declarat la Berlin Matthias Wissmann, seful Comisiei pentru Afaceri Europene a Bundestagului german, si Elmar Brok, presedintele Comisiei de Politica Externa a Parlamentului European, relateaza Deutsche Welle.

Cei doi parlamentari conservatori, care acum mai bine de un an sustineau ca Romania nu este bine pregatita pentru ade-rarea la 1 ianuarie 2007, au ajuns in prezent la concluzia ca Bulgaria le da in mod special ""dureri de cap"", ca urmare a absentei progreselor in domeniul Justitiei. Brok si Wissman au mentionat probabilitatea amanarii pentru toamna a deciziei definitive privind data aderarii celor doua tari. (Maria Toader)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.