Akcent a scos doua hit-uri si de-acum membrii trupei se cred mai tari decat Madona! Dupa ce si-au lansat ""Kylie"" si ""Jokero"", Adrian, Mihai, Marius si Sorin nu mai fac nici un pas fara sa anunte presa, cu surle si trambite. Nici nu apar bine
Akcent a scos doua hit-uri si de-acum membrii trupei se cred mai tari decat Madona! Dupa ce si-au lansat ""Kylie"" si ""Jokero"", Adrian, Mihai, Marius si Sorin nu mai fac nici un pas fara sa anunte presa, cu surle si trambite.

Nici nu apar bine pe vreun post de radio strain, ca si trimit stire ca au cucerit tara respectiva. Una dintre acestea este Suedia. Insa realitatea este cu totul alta. Scandinavii habar n-au cine e Akcent. Singura interpreta romanca despre care vorbesc suedezii este Dana, o artista care canta la nai. Spre deosebire de O-zone, care chiar
s-au facut cunoscuti in toata lumea, Akcent nu prea are acoperire. Mai mult decat atat, grupul amintit tinde sa ajunga asemeni formatiei Etnic. Doar promovare, fara prea multa valoare. Baietii n-au aflat probabil ca ce-i prea mult strica. Chiar si publicitatea.
TI-AM DAT UN ""IMEEEEIL!"" Ca majoritatea trupelor pop, Akcent e bombardat cu mesaje de la fani. De la fanii pe care si-i merita. Iata ce le scriu admiratorii: ""Akcent, sunteti cei mai buni!"". ""Baieti, sunteti super cool!"" ""Felicitari, sunteti cei mai tari!"" ""Ati fost supertari la Polivalenta. Este pentru prima oara cand va vad, dar am ajuns la concluzia ca faceti atmosfera si cred ca voi deveni un fan al vostru pentru ca merita cu adevarat."" Astfel, guestbook-ul e plin de complimente, care mai de care mai mieroase si mai pline de pupici. Evident, cernute si rascernute de adminul site-ului oficial. Sa nu credeti ca nu primesc si mesaje cu continut critic, dar pe acelea nu le afiseaza. Cel mai iubit dintre ei este Mihai, care primeste mesaje pe masura frumusetii sale: ""Mihai, esti cel mai super baiat din trupa"". ""Mihai, arati super! Esti cel mai dragut. Dar nici ceilalti nu sunt deloc urati. Oricum, sunteti supertari! Sunt o mica fana a voastra, dar voi deveni una mare in curand."" Chiar daca investesc in imaginea lor intr-un an cat altii in zece, Adrian, Mihai, Marius si Sorin tot cu Akcent au ramas! N-au bani de bilet pentru trenul international.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.