Astazi, de la ora 17:15, Steaua si Sporting Club da Horta vor disputa partida retur din cadrul finalei Challenge Cup la handbal masculin, meci transmis in direct de PRO TV. Chiar daca au pierdut prima intalnire cu 21-26, Steaua este din nou intr-
Astazi, de la ora 17:15, Steaua si Sporting Club da Horta vor disputa partida retur din cadrul finalei Challenge Cup la handbal masculin, meci transmis in direct de PRO TV.

Chiar daca au pierdut prima intalnire cu 21-26, Steaua este din nou intr-o finala de cupa europeana dupa 17 ani de absenta. Handbalistii stelisti vor fi recompensati cu cate 5.000 de euro daca vor castiga trofeul, in timp ce adversarii lor au declarat ca prima va fi de cate 2.000 de euro. Capitanul portughezilor, Pedro Graca, crede ca ros-albastrii au o echipa mai omogena si ca avantajul pe care formatia sa il are nu este decisiv. La randul sau, Vasile Stanga e convins ca elevii sai vor lupta pana in ultima secunda pentru a reusi cucerirea cupei. Antrenorul stelistilor spera ca atmosfera creata de public sa mobilizeze echipa, dar le cere fanilor si putina rabdare, intrucat ""avantajul de 5 goluri pe care il au portughezii nu poate fi remontat in primele doua minute"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.