Cercetarile efectuate pentru elucidarea misterului in cazul mortii omului de afaceri Florian Anghelescu (foto), sotul fostului consilier prezidential Stana, sunt departe de a fi ajuns la final. Desi principala teorie care pare a se confirma din v
Cercetarile efectuate pentru elucidarea misterului in cazul mortii omului de afaceri Florian Anghelescu (foto), sotul fostului consilier prezidential Stana, sunt departe de a fi ajuns la final.

Desi principala teorie care pare a se confirma din verificarile de pana acum este cea a sinuciderii, procurorii Parchetului Capitalei nu au exclus din calcul nici varianta unei crime. Din probele recoltate cu prilejul autopsiei, anchetatorii au primit ieri o parte din raspunsuri. ""Am primit rezultatele catorva teste ADN. Pe cravata victimei, pe hainele lui, precum si pe toata cordelina (cea din jurul gatului, cea de sub el si cealalta gasita in casa) au fost gasite mai multe urme, iar testele ADN arata ca nu toate apartin lui Florian Anghelescu. Acum trebuie sa le comparam cu testele ADN ale persoanelor din casa, dat tot s-ar putea sa ramana si urme neidentificate. Urmarim toate pistele, chiar daca, pana acum, dintre toate posibilitatile, sinuciderea este cel mai bine conturata"", ne-a declarat adjunctul Parchetului Capitalei, Marius Iacob. (Violeta Fotache)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.