Divizia A revine in scena cu o etapa determinanta in lupta pentru titlu, in care se vor infrunta direct primele patru clasate: Dinamo - Sportul si Steaua - Rapid.

Primul soc al rundei se va disputa in aceasta seara, in Soseaua Stefan cel Mare, unde Dinamo intalneste pe Sportul, echipa care a strans cele mai multe puncte in retur. De altfel, cu o victorie in meciul direct, studentii ar trece peste Dinamo in clasament, putand ajunge chiar pe locul doi in clasament. ""Intalnim o echipa in forma, Sportul fiind revelatia returului. Este o formatie care a dat dovada de maturitate in ultima perioada, a inscris foarte multe goluri, in deplasare sau pe teren propriu, dar sper sa ne impunem jocul. Avem nevoie de cele trei puncte care sa ne mentina in lupta pentru participarea intr-o cupa europeana"", a spus antrenorul dinamovist Florin Marin. Tehnicianul a facut apoi un apel catre suporteri, aflati in conflinct deschis cu jucatorii si conducatorii dupa rezultatele din ultimul timp: ""Trebuie sa inteleaga ca orice echipa poate sa treaca prin perioade dificile. Avem nevoie de sustinerea publicului pe toata durata meciului, indiferent de evolutia scorului"".
REVANSA. In cel de-al doilea derby al etapei, Steaua si Rapid se intalnesc intr-o reeditare a sfertului de finala al Cupei UEFA disputat in urma cu mai putin de o luna, de data aceasta miza fiind titlul de campioana. ""Dupa ce am iesit neinvinsi din Cupa UEFA, trebuie sa ne luam revansa, sa castigam in fata Stelei in campionat. Avem nevoie de victorie pentru noi, pentru public si pentru a ne putea adjudeca titlul de campioana"", a spus mijlocasul Vali Badoi.

CONTRE STAN - PORUMBOIU