Momente de cosmar au trait joi seara sotia si copiii lui Omar Hayssam, in casa familiei. Emotia eliberarii si a revederii cu cei dragi aproape ca l-au lesinat pe omul de afaceri. Copiii l-au putut vedea mai bine abia dupa o asteptare incordata.
Momente de cosmar au trait joi seara sotia si copiii lui Omar Hayssam, in casa familiei. Emotia eliberarii si a revederii cu cei dragi aproape ca l-au lesinat pe omul de afaceri. Copiii l-au putut vedea mai bine abia dupa o asteptare incordata.


Bucuria reintoarcerii acasa a sotului si parintelui Omar Hayssam a fost umbrita de spaima. Cele cateva minute petrecute in ambulanta care
l-a dus acasa impreuna cu sotia Adela si trei din cei sapte copii ai lor, dupa efortul de a se arata demn in fata presei, l-au adus pe sirianul acuzat de terorism intr-o stare critica.
REINTALNIRE DUREROASA. Surse apropiate familiei ne-au dezvaluit ca ""inima lui slabita de boala""
i-a creat probleme. A fost bagat intr-o camera de personalul Ambulantei BGS, si la el nu au avut acces decat medicii. ""Timp de vreo doua ceasuri nu am putut sa ne apropiem de el. Cand am intrat in camera, el se afla intins pe pat, iar pe jos erau aruncate cutii, ambalaje de la tot felul de medicamente, in dezordine"", ne-a povestit cineva. Informatia ne-a fost confirmata de fratele lui Hayssam, Mucles Omar. ""Fratele meu se simte foarte rau. Aseara (n.r. - joi) asteptam cu totii sa ne strangem langa el. Nu am putut sa o facem. I s-a facut rau. Timp de vreo doua ore, doi medici
s-au ocupat de el, i-au facut tot felul de tratamente. Abia dupa aceea am putut sa intram la el in camera"", ne-a declarat ieri Mucles Omar, precizand ca isi va interna fratele intr-un spital particular pana la 2 mai, cand il va duce ""la Fundeni, pentru citostatice"".
FARA GUST SI FARA MIROS. Un efect al tratamentului aplicat pentru a lupta impotriva cancerului de care sufera este pierderea unor simturi ori atenuarea lor. ""De sase zile, Hayssam nu mai are nici gust, nici miros din cauza citostaticelor. Are dureri groaznice de abdomen, de la cancer"", ne-a spus un apropiat al familiei.
""Se simte rau. Stiu ca multa lume nu crede in boala sotului meu, dar nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva. Revederea a fost foarte grea. Nu vrem decat un pic de liniste!"", ne-a spus vizibil indurerata sotia lui Omar, Adela. Ieri, bolnavul a fost dus la un control si supus unor analize. Aseara, familia inca nu stia daca il va putea tine acasa pe Omar in urmatoarele trei zile, cat ar mai trebui sa reziste pana la internarea in spitalul Fundeni. Avocatii nu au putut vorbi cu el nimic despre dosare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.