16% dintre barbati au tulburari de erectie. Sa nu disperam! Sunt medicamente, psihoterapeuti... Deci se poate rezolva. Cu conditia sa ne preocupam de acest subiect tot atat cat ne preocupam de fotbal sau de rock. Daca barbatii ar putea vorbi d

16% dintre barbati au tulburari de erectie. Sa nu disperam! Sunt medicamente, psihoterapeuti... Deci se poate rezolva. Cu conditia sa ne preocupam de acest subiect tot atat cat ne preocupam de fotbal sau de rock.

Daca barbatii ar putea vorbi despre problemele lor de erectie cum vorbesc despre fotbal sau rocka€™na€™roll, relatia de cuplu ar fi salvata. Si in materie de rocka€™na€™roll, Mick Jagger - solistul trupei Rolling Stones, care a format un cuplu cu Jerry Hall - chiar stie ce vorbeste. Jerry Hall, manechin celebru, promoveaza pentru Bayer HealthCare un program destinat medicilor generalisti.

CAMPANIE. Impreuna cu un urolog si un sexolog, profesorul Pierre Teillac din Paris si doctorul Jacques Buvat din Lille, Jerry Hall a lansat acest program, ce se va derula in 45 de sesiuni in toata Franta. Scopul programului este de a-i pregati pe medici sa comunice cu barbatii afectati de tulburari de erectie, dar, totodata, si cu partenerii lor. Necesitatea unei asemenea campanii de facilitare a dialogului intre medic si pacient este motivata de realitate. Potrivit unei anchete Bayer HealthCare/ IPSOS, 87% dintre medici pierd din vedere acest aspect si doar in 19% dintre cazuri problemele sexualitatii sunt abordate in mod deschis. Insa, conform unui studiu international, in lume aproximativ 152 de milioane de barbati (16% intre 20 si 75 de ani) au tulburari de erectie. Si potrivit aceluiasi studiu, spre 2025, numarul s-ar putea ridica la 322 de milioane! Cauzele tulburarilor de erectie sunt diferite.

INCREDERE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.