Verificarile incepute in Italia cu privire la acuzatiile de frauda electorala au dat primele rezultate, iar acestea nu sunt in avantajul premierului Silvio Berlusocni. AFP relateaza ca buletinele de vot contestate la birourile electorale dupa ale
Verificarile incepute in Italia cu privire la acuzatiile de frauda electorala au dat primele rezultate, iar acestea nu sunt in avantajul premierului Silvio Berlusocni.

AFP relateaza ca buletinele de vot contestate la birourile electorale dupa alegerile legislative de la 9-10 aprilie - 1.659 pentru Camera Deputatilor, si nu 43.028, cum anuntase initial Ministerul de Interne intr-un comunicat.
REPARTIZARE. Potrivit presei italiene, primele verificari au permis atribuirea a peste 300 de voturi, dintre care 163 Coalitiei lui Silviu Berlusconi si 150 Uniunii de stanga a lui Romano Prodi. Repartizarea buletinelor de vot contestate nu modifica pentru moment rezultatele comunicate. Presa din peninsula nu a pierdut prilejul de a-l taxa pe premier pentru ca se incapataneaza sa nu isi recunoasca infrangerea in alegeri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.