In timp ce inregistrau videoclipul ""Ma prefac in ploi"", membrii trupei Krypton s-au prefacut in... sloi. Si asta deoarece filmarile s-au desfasurat pe ""acoperisul Romaniei"", la hotelul de gheata de la Balea Lac. Nici ca se putea o locatie m

In timp ce inregistrau videoclipul ""Ma prefac in ploi"", membrii trupei Krypton s-au prefacut in... sloi. Si asta deoarece filmarile s-au desfasurat pe ""acoperisul Romaniei"", la hotelul de gheata de la Balea Lac.

Nici ca se putea o locatie mai potrivita pentru Kypton si piesa lor, ""Ma prefac in ploi"", decat hotelul de gheata. Melodia a devenit deja un fel de imn al obiectivului turistic amintit care, la randul lui s-a cam prefacut in ploi, avand in vedere ca acoperisul i s-a topit deja. Totusi, Eugen Mihaescu, Toni Seicarescu, Puiu Mircea, Ionut Micu si Catalin Fotin au infruntat intemperiile cantand langa peretii de gheata. ""Nu era chiar foarte frig, doar minus 7 grade, dar batea un vant ca-n Antarctica"", ne-a povestit Eugen Mihaescu. Intre ineditul hotel si cabana unde s-au cazat erau cam vreo 150 de metri, traseu pe care au descoperit chiar si urme de urs. La vreo doua ore dupa miezul noptii mancau ciorba de perisoare, caci pastravi n-au mai gasit.
AVENTURI. Timp de doua zile si o noapte cat au durat filmarile, poate chiar ultimele din ""perioada glaciara"" de anul acesta, producatorii (Fundatia Phoenix), echipa artistica de productie (regizor: Radu Barbulescu, director de imagine: Emanoil Sava, scenograf: Dana Istrate) si cea tehnica (electricieni, tehnicieni, masinisti) au fost supusi unui efort considerabil de rezistenta a organismului. Vantul batea atat de tare incat tobele au fost doborate de cateva ori. Dar romanii sunt inventivi. Le-au fixat cu saci de nisip, care, evident, nu se vad in cadru. Interpretii pareau imbracati cam de primavara, dar pe dedesubt aveau cateva randuri de treninguri. Cea mai dificila misiune a fost cea a stilistului: acesta a consumat o cutie intreaga de farduri, incercand sa mascheze nasurile si urechile inrosite ale protagonistilor. Dintre toti membrii formatiei, vocalul Toni Seicarescu s-a dovedit a fi cel mai rezistent la frig. La final, echipa s-a tratat cu tuica fiarta, dar degeaba, caci toti s-au ales cu o raceala zdravana. Dar arta cere sacrificii!

DUPA 20 DE ANI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.