Cred ca titlul va suna cam siropos, dar este doar o realitate. De la aflarea vestii ca diva Kylie Minogue sufera de cancer la san (mai 2005), o multime de voci o dadeau drept o disparitie sigura, iar altele sustineau ca relatia cu Olivier Martinez se

Cred ca titlul va suna cam siropos, dar este doar o realitate. De la aflarea vestii ca diva Kylie Minogue sufera de cancer la san (mai 2005), o multime de voci o dadeau drept o disparitie sigura, iar altele sustineau ca relatia cu Olivier Martinez se va incheia foarte repede.
Timpul s-a scurs si alte voci au inceput sa-l cupleze pe Olivier cu diverse prezente feminine celebre (in general, partenere de filmare). Nimeni nu mai vorbea despre Kylie.
O tacere calculata era tot ceea ce staff-ul lui Kylie avea de oferit. Apoi au inceput sa apara zvonuri despre succesul tratamentului, fanii au rasuflat usurati, iar managerul lui Kylie a inceput sa vorbeasca despre o apropiata revenire a vedetei in lumea muzicala.
Saptamana aceasta, agentiile de presa au publicat cateva fotografii preluate de pe site-ul oficial al artistei, fotografii realizate de nimeni altul decat iubitul sau... Olivier Martinez.
Acelasi barbat care urma sa ""incheie rapid"" relatia cu Kylie este in continuare alaturi de ea, contrazicand vocile ""binevoitorilor"".
Mai mult decat atat, turneul mondial ""Showgirl"" va fi reluat cat de curand.
Sper ca, dupa toate aceste vesti bune, revenirea lui Kylie in clasamentele muzicale se va intampla foarte curand.
Sunt convins ca nerabdarea fanilor este la cote maxime, milioane de oameni din intreaga lume fiind probabil cu mana pe bani pentru a cumpara orice single nou scos de Kylie.
In mod cert, industria muzicala internationala si criticii asteapta sa vada daca si cum experienta ultimului an se va regasi in noile creatii muzicale ale micutei ""aussie"".
Este posibil ca, dupa tot efortul depus in lupta cu boala, Kylie sa nu revina la capacitate maxima, decat dupa un interval mai indelungat, stiut fiind faptul ca inainte de aflarea vestii despre boala ea era extrem de activa profesional.
Orice ar fi, Kylie este o invingatoare. In lupta cu cancerul de san, in relatia cu barbatul alaturi de care este de foarte multa vreme, in ochii fanilor care au sustinut-o.
Bravo Kylie, welcome back, girl!!!

ROMANIAN TOP 100


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.