Prin victoria cu 1-0 obtinuta in fata celor de la Poli Iasi, trupa din Ghencea si-a atins doua obiective de extrema urgenta: a redevenit lidera in Divizia A si a capatat un moral de fier pentru finalul incarcat de sezon. Cei mai multi dintre ju
Prin victoria cu 1-0 obtinuta in fata celor de la Poli Iasi, trupa din Ghencea si-a atins doua obiective de extrema urgenta: a redevenit lidera in Divizia A si a capatat un moral de fier pentru finalul incarcat de sezon.


Cei mai multi dintre jucatorii lui Cosmin Olaroiu s-au aratat foarte multumiti de cele trei puncte muncite si simt ca titlul cu numarul 23 este destul de aproape.
OPTIMISM. ""Am obtinut trei puncte necesare si am mai facut un pas spre castigarea campionatului. Prin prisma jocului, se poate spune ca Steaua este favorita la titlu. La final, sper sa se intrevada nu numai titlul, ci si finala Cupei UEFA"", a declarat fundasul stanga, Petre Marin. El pare optimist si in privinta dublei contra englezilor de la Middlesbrough: ""Este o echipa mai accesibila pentru Steaua, fata de Basel. Mentalitatea lor e sa joace pana la final, dar si noi am dovedit ca suntem puternici si formam un grup unit"". Desi n-a stralucit in partida cu Poli Iasi, mijlocasul Banel Nicolita s-a situat pe aceeasi linie: ""Aceasta victorie este un pas in plus catre titlul de campioana!"". Capitan al campionilor, in lipsa ""titularilor"" banderolei, Mirel Radoi si George Ogararu, Sorin Paraschiv pare mai mult cu gandul la finala de la Eindhoven: ""Incet, incet, mergem spre titlu, iar in Cupa UEFA am ajuns foarte departe si mai avem putin pana la marea finala. Este visul tuturor jucatorilor de la Steaua. Zi si noapte numai la asta ne gandim"". Cel mai rezervat stelist a fost chiar autorul golului victoriei care a readus Steaua in fruntea Diviziei A, atacantul Nicolae Dica. ""Mai e mult pana la titlu, iar lupta este si va fi foarte stransa.""
ADVERSAR. Daca in Premier League pare sa fi ramas fara obiectiv, adversara Stelei din semifinalele Cupei UEFA, Middlesbrough, s-a calificat in semifinalele Cupei Angliei. Trupa lui Steve McLaren a invins pe Charlton cu 4-2, acasa, pe ""Riverside Stadium"", in rejucarea din sferturile de finala ale FA Cup. Pentru ""Boro"" au marcat Rochemback (a€™11), Morrison (a€™26), Hasselbaink (a€™73) si Viduka (a€™77), iar managerul a folosit urmatoarea echipa: Schwarzer - Parnaby, Riggott, Southgate, Taylor - Morrison, Boateng, Rochemback, Downing - Hasselbaink (a€™80 Ehiogu), Viduka.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.