AS Roma, cu Cristi Chivu integralist, s-a calificat in finala Cupei Italiei, dupa ce a castigat cu 1-0 pe ""Olimpico"", in fata lui Palermo. La sicilieni, Paul Codrea a intrat in repriza secunda. In tur, Palermo invinsese cu 2-1. In finala, care
AS Roma, cu Cristi Chivu integralist, s-a calificat in finala Cupei Italiei, dupa ce a castigat cu 1-0 pe ""Olimpico"", in fata lui Palermo.

La sicilieni, Paul Codrea a intrat in repriza secunda. In tur, Palermo invinsese cu 2-1. In finala, care va avea loc pe 4 si 11 mai, Roma va juca contra lui Inter.
FRANTA. Rennes, echipa lui Ladislau Bölöni, a ajuns in semifinalele Cupei Frantei, dupa ce a invins cu 5-3, dupa prelungiri, echipa de divizie secunda Montpellier. La finalul celor 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1. La Rennes, jucatorul roman Laszlo Sepsi a fost integralist. Nantes, fara Claudiu Keseru, accidentat, a castigat cu 1-0 in fata amatorilor de la Calais. In semifinale, Rennes va juca impotriva lui Marseille, iar Nantes va intalni pe PSG.
SPANIA. Espanyol a castigat Cupa Spaniei pentru a patra oara in istoria clubului, dupa ce a invins cu 4-1 pe Real Zaragoza, in finala disputata la Madrid, pe ""Santiago Bernabeu"".
GERMANIA. Bayern München a castigat cu 3-0 in deplasare in fata lui St. Pauli (liga a treia) si s-a calificat in finala Cupei Germaniei. In ultimul act al competitiei, bavarezii vor juca la 29 aprilie cu Eintracht Frankfurt, care a trecut in semifinale de Arminia Bielefeld. (Delia Gomoescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.