Incepand de ieri, Vicentiu Iorgulescu nu mai ocupa postul de director sportiv al lui FC National, CA al ""bancarilor"" luand aceasta decizie pe motivul unor abateri grave de la conduita impusa unui oficial al clubului. ""Este vorba de abateri rep

Incepand de ieri, Vicentiu Iorgulescu nu mai ocupa postul de director sportiv al lui FC National, CA al ""bancarilor"" luand aceasta decizie pe motivul unor abateri grave de la conduita impusa unui oficial al clubului.

""Este vorba de abateri repetate si care nu pot fi trecute cu vederea"", se mentioneaza in comunicatul semnat de presedintele CA, Constantin Iacov.
SCANDAL. Picatura care a umplut paharul a fost scandalul creat de Iorgulescu marti, la Petrosani, dupa partida Jiul s FC National, cand acesta s-a dus la vestiare pentru a cere socoteala arbitrilor. Protestele si acuzele sale la adresa manierei de arbitraj nu au fost insa mentionate in raportul observatorului, asa ca Iorgulescu nu va fi chemat la urmatoarea sedinta a Comisiei de disciplina a FRF.
COLERIC. Adus in Cotroceni de mai multi ani de fratele sau, Gino Iorgulescu, pe vremea cand acesta indeplinea functia de presedinte, fostul director sportiv este recunoscut pentru temperamentul sau coleric, numai anul trecut fiind sanctionat de doua ori de Comisia de disciplina cu cate 2 etape de suspendare si amenda de 340 de euro, dupa ce a fost trimis in tribune pentru proteste la meciurile cu Apulum si Farul. (Dragos Stoica)

RECIDIVIST


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.