Da buzna cu buldozerul in viata ta, iar tu zambesti stramb si incerci sa-i faci pe plac. In fiecare zi afli ceva nou despre ea. Cand crezi ca ai prins miscarea, e deja fumata. S-a schimbat. Meniul arata altfel. Stapanii ei spun ca, de fapt, a avansat
Da buzna cu buldozerul in viata ta, iar tu zambesti stramb si incerci sa-i faci pe plac. In fiecare zi afli ceva nou despre ea. Cand crezi ca ai prins miscarea, e deja fumata. S-a schimbat. Meniul arata altfel. Stapanii ei spun ca, de fapt, a avansat: e mai colorata, mai subtire, mult mai rapida si mai performanta. Intotdeauna calitatile astea noi sunt exprimate in chineza: bits, bytes, Ghz, Mhz,a€¦ Atunci de ce ti-o doresti cu atata patima? Telefoanele sunt din ce in ce mai complicate, internetul e plin de hackeri si pedofili, iar computerul cel nou iti mananca ficatii. Visezi la un telefon ultimul racnet, la un PC mai performant, o conexiune la internet mai rapida sau la un gadget care sa-ti lase prietenii cu gura cascata. Visezi si nu i te poti opune. Daca nu tii pasul cu ea, ai iesit din peisaj. Ionescu va prinde un job mai bun, ca stie sa lucreze pe computer. Seful il va deranja noaptea pe Vasilescu, ca tu ti-ai inchis telefonul cand avea firma mai mare nevoie de tine. Popescu? E departe, are deja internet mobil. E un cerc vicios, o cursa a inarmarii digitale: cine renunta primul pierde.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.