Sponsor lizibil al democratilor oranj, sinucigasul Anghelescu si-a pus cordelina de gat si s-a furisat dincolo prin gaura steagului fluturat deunazi la ceas de izbanda basesciana. Prin golul acela rotund el s-a petrecut de bunavoie, ca un rotocol de
Sponsor lizibil al democratilor oranj, sinucigasul Anghelescu si-a pus cordelina de gat si s-a furisat dincolo prin gaura steagului fluturat deunazi la ceas de izbanda basesciana. Prin golul acela rotund el s-a petrecut de bunavoie, ca un rotocol de fum de tigara arsa in pripa. Pe cand se apropia de buza gropii ""binecuvantate"" de contrabandisti in sutana si ciocli de imprumut, sotul exconsilierei Stana a dat nas in nas cu Prima Doamna a tarii, surprinsa in suav flagrant de echitatie. Cortegiul funerar a zabovit cateva clipe in fata convoiului ecvestro-semiprezidential, cat sa-i atate pe virilii si fornaitorii armasari sa necheze a cumplita inechitate, si s-a urnit apoi spre zarile pangarite de evazionistii credintei.
Ciudata si plina de talc intalnirea asta, la ceas de echitatie oficiala, pe traseul echitatii dictate de la Palat!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.