La mare, dar pe malul celalalt, se ""tine"" Monsters of Rock, unde sunt asteptati 200.000 de spectatori. Intre 3 si 7 august, Varna va fi gazda faimosului Festival Monsters of Rock, unde vor evolua 780 de staruri internationale care fac part
La mare, dar pe malul celalalt, se ""tine""
Monsters of Rock, unde sunt asteptati 200.000
de spectatori.


Intre 3 si 7 august, Varna va fi gazda faimosului Festival Monsters of Rock, unde vor evolua 780 de staruri internationale care fac parte din 64 de grupuri rock. Desi zvonurile si speculatiile sunt in toi (se vehiculeaza nume ca Slipknot, Judas Priest, Whitesnake, Def Leppard, Dimmu Borgir etc.), pana acum au confirmat participarea urmatoarele formatii: Motorhead, Saxon, Celtic Frost, UFO, Nevermore, Kreator, U.D.O., Overkill, Doro Pesh, Gamma Ray, Onslaught, Masterplan si Rose Tatoo.
Show-urile se vor desfasura simultan la Varna si Hamburg (Germania), muzicienii fiind transportati dintr-un loc in altul cu avionul.
LA EI SE POATE. Deoarece este vorba de un festival-maraton, in care se va canta nonstop timp de 101 ore, Agentia de stiri Focus News din Bulgaria a anuntat ca Monsters Of Rock 2006 candideaza pentru Guiness Book of Records. Ce nu se stie inca este locatia exacta a manifestarii, unde sunt asteptati aproximativ 200.000 de spectatori. Reprezentantii municipalitatii Varna au declarat: ""Cu ajutorul muzicii rock speram sa ajutam orasul sa devina una dintre capitalele culturale ale Europei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.