Dupa un concert rasunator la Bucuresti, membrii trupei Lake of Tears vor sa revina in tara noastra. ""In ultimele luni, am vazut o crestere exponentiala a e-mail-urilor pe care le-am primit din Romania. Imi pare rau ca nu pot raspunde la toate.
Dupa un concert rasunator la Bucuresti, membrii trupei Lake of Tears vor sa revina in tara noastra.


""In ultimele luni, am vazut o crestere exponentiala a e-mail-urilor pe care le-am primit din Romania. Imi pare rau ca nu pot raspunde la toate... dar as vrea sa multumesc tuturor, sustinerea voastra e ceva minunat. Stiu ca avem propuneri concrete de la cativa promotori romani. Si vedem in statistica vizitatorilor forumului ca avem tot atatia membri din Romania cat avem din Germania, de exemplu. Numai ca in Germania am cantat de multe ori si am fost foarte promovati. Simt ca in Romania e un loc pentru noi, iar in Lake Of Tears e un loc si pentru Romania. Vom veni in mod sigur!"", scria solistul Daniel Brennare anul trecut pe www.lakeoftears.net. De altfel, forumul de pe pagina oficiala a trupei suedeze e plin de compatrioti de-ai nostri, asa incat membrii formatiei au mai scris si... ""pentru nonromani: daca se va ivi ocazia sa cantam in orice tara... vom veni in mod sigur si va vom multumi personal"".
SHOW. La 15 noiembrie 2005, cand Lake of Tears a batut palma cu Metalfan, organizatorul superconcertului din 13 martie, de la Bucuresti, Daniel a anuntat: ""In foarte putine cuvinte, pot spune: «Romania, venim! Cam prin martie 2006 vrem sa cantati cantecele noastre... asa ca menajati-va vocile pana atunci (eventual beti si fumati pe rupte)! Aveti grija de voi./Daniel»"". Si, imediat dupa show, nota: ""Iata ca «anotimpul primaverii a inceput» in Romania!»"". (parafraza la ""Si anotimpul toamnei a inceput"" - ""And the season of the fall begins"". Acesta este primul vers din ""Forever Autumn"", piesa pe care, in timpul spectacolului de la Sala Agronomia, publicul a cantat-o aproape mai tare decat trupa). ""Si ce inceput a fost! As vrea sa le multumesc tuturor «magicienilor» care au facut ca vizita noastra in Romania sa fie atat de frumoasa. Celor care ne-au adus, celor care ne-au tratat regeste cat am fost acolo si mai ales celor care au facut adevarata magie... care ne-au facut sa simtim ca plutim in timpul concertului. Inca ma intreb cum de-ati reusit asta... intr-adevar nemaipomenit! Imi pare foarte rau pentru cei care au vrut, dar n-au putut vedea spectacolul. Ne vom intoarce intr-o buna zi... puteti fi siguri de asta!"" Sa speram ca se vor intoarce, caci suedezii incearca sa includa Romania si in turneul de promovare a viitorului lor album, programat sa apara la 28 august.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.