Aproximativ 1.000 de cursanti ai Scolii de yoga MISA au protestat ieri in Bucuresti, cerand ca drepturile lor sa fie respectate in contextul anchetelor privind MISA si Gregorian Bivolaru, dar si ca procurorul general, Ilie Botos, sa fie demis. Me
Aproximativ 1.000 de cursanti ai Scolii de yoga MISA au protestat ieri in Bucuresti, cerand ca drepturile lor sa fie respectate in contextul anchetelor privind MISA si Gregorian Bivolaru, dar si ca procurorul general, Ilie Botos, sa fie demis.

Membrii MISA nu au avut autorizatie sa protesteze intr-un anume loc, astfel ca au marsaluit prin Capitala, incepand cu ora 10:30. Yoghinii s-au intalnit in Piata Unirii, dupa care au pornit spre Piata Universitatii, Piata Romana, Piata Victoriei, Aviatorilor.
Protestatarii au purtat bannere prin care cereau demiterea lui Ilie Botos, respectarea drepturilor omului si incetarea abuzurilor care sustin ca se fac asupra lor. Purtatorul de cuvant al Scolii de yoga MISA, Crina Calek, a mai precizat ca MISA va da in judecata statul roman la CEDO si sustine ca mai multi parlamentari europeni ar sprijini cauza yoghinilor romani. (Magda Colgiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.