Nici n-a intrat bine in studioul de inregistrari, pentru a pregatit urmatorul album, si iata ca Andreea Banica (Blondy) (foto) a racit cobza. Vocea n-o mai asculta, in plus, termometrul i-a atras atentia ca mai bine ar fi sa ia o pauza: ""Am fos
Nici n-a intrat bine in studioul de inregistrari, pentru a pregatit urmatorul album, si iata ca Andreea Banica (Blondy) (foto) a racit cobza.

Vocea n-o mai asculta, in plus, termometrul i-a atras atentia ca mai bine ar fi sa ia o pauza: ""Am fost si la medic, caci nu ma simteam bine deloc si mi s-a recomandat sa fac injectii Polidin. Zi de zi ma duc la Policlinica din Constanta"". In alta ordine de idei, Andreea zice ca nici anul acesta nu se pregateste de nunta : ""Sunt logodita cu Lucian de 12 ani si niciodata nu am vrut sa vorbesc despre povestea noastra de dragoste. Ne e bine asa, atat pot spune. Daca am stat impreuna atata vreme si ne-am construit o vila, e clar ca am luat relatia in serios"". In curand, Andreea va pleca intr-un turneu prin tara, organizat de Cosmote. (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.