Presa engleza si jucatorii lui Middlesbrough trateaza deja cu mare interes dubla mansa cu Steaua, din semifinalele Cupei UEFA, programata pe 20 si pe 27 aprilie. Cel mai important cotidian din Middlesbrough, Evening Gazette, anunta ca formatia
Presa engleza si jucatorii lui Middlesbrough trateaza deja cu mare interes dubla mansa cu Steaua, din semifinalele Cupei UEFA, programata pe 20 si pe 27 aprilie.


Cel mai important cotidian din Middlesbrough, Evening Gazette, anunta ca formatia pregatita de Steve Mc Laren urmeaza sa dea piept cu ""gigantii Europei de Est - Steaua Bucuresti, urmand a juca turul pe un stadion cu 60.000 de locuri"".
PRUDENTA. In frunte cu vedeta incontestabila, atacantul olandez Jimmy Floyd Hasselbaink, fotbalistii lui ""Boro"" se asteapta la confruntari foarte dificile in fata ros-albastrilor. ""Trebuie sa folosim avantajul ca jucam pe teren propriu returul cu Steaua si sa nu primim prea multe goluri la Bucuresti. Cu FC Basel am pierdut cu 2-0 in prima mansa, in deplasare, si a trebuit sa marcam de patru ori acasa pentru a ne califica. Acest lucru nu se poate intampla de multe ori, mai ales in competitiile europene"", a spus mijlocasul ghanez George Boateng. Acesta lauda fotbalul romanesc. ""Sunt echipe foarte tehnice, cu jucatori creativi si ne asteapta doua jocuri extrem de dificile."" Managerul Steve Mc Laren este mai rezervat: ""Nu stim foarte multe despre Steaua in acest moment, dar avem nevoie sa evoluam la cel mai inalt nivel pentru a-i elimina"".
INCREDERE. Intervievat de cotidianul portughez Record, portarul Stelei, Carlos Alberto Fernandes, e optimist: ""Ii cunosc pe jucatorii care au evoluat in campionatul Portugaliei, Rochemback, Jimmy si Doriva. Cred ca vor fi doua meciuri mari si sunt increzator ca ii putem elimina. Vrem sa castigam Cupa UEFA"". Avand un deget fracturat, Carlos va evolua in meciurile urmatoare cu niste manusi speciale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.