Gianina Corondan (foto) s-a descurcat de mica, in sensul ca daca poftea la o bomboana nici ca mai trebuia sa scoata bani din buzunar: ""Ei, cofetaria era la parterul blocului meu si ma cam stiau vanzatoarele. Daca la inceput mai sterpeleam o bomb
Gianina Corondan (foto) s-a descurcat de mica, in sensul ca daca poftea la o bomboana nici ca mai trebuia sa scoata bani din buzunar: ""Ei, cofetaria era la parterul blocului meu si ma cam stiau vanzatoarele.

Daca la inceput mai sterpeleam o bomboana din cutiile puse pe masa, mai tarziu am realizat ca mai bine e sa primesti, decat sa furi, asa ca m-am imprietenit cu vanzatoarele"". Si, mai facea trasnai vedeta postului TVR. De pilda, avea un fix sa sofeze cu un volan imaginar: ""Invatatoarea innebunise, nu mai stia cum sa ma pedepseasca. M-a pus la colt, apoi i-a chemat pe parinti la scoala"". Si mai facea si altele: ""Am vrut sa ma dau mare in fata unui tigan. Dar, cum nu exersasem prea bine, am scuipat pe mine"". Gianina Corondan va prezenta, incepand de la sfarsitul lunii aprilie, tot la TVR, fireste, alaturi de Tom Wilson, o emisiune despre turism. (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.