Iubitorii de frumos au o noua ocazie de a studia piata de arta si de a face achizitii la licitatia organizata astazi de Alis. Incepand cu ora 11:00, in competitie vor intra, pe rand, ""maruntisurile"" de la sectiunea Diverse, carti vechi, bijut
Iubitorii de frumos au o noua ocazie de a studia piata de arta si de a face achizitii la licitatia organizata astazi de Alis.


Incepand cu ora 11:00, in competitie vor intra, pe rand, ""maruntisurile"" de la sectiunea Diverse, carti vechi, bijuterii, ceasuri, obiecte din argint si sticla, sculpturi, picturi, covoare si piese de mobilier.
OFERTA. Amatorii de argintarie pot opta pentru o zaharnita frantuzeasca, decorata cu motive Ludovic al XVI-lea - 2.400 de lei noi - sau o fructiera executata manual la sfarsitul secolului al XIX-lea care intra in licitatie la un pret de 1.200 de lei noi. O alta piesa foarte frumoasa este un ceainic, care are ansa ""gatita"" cu frunze stilizate. Pretul de pornire este de 1.700 de lei. Mult mai scumpa - 14.000 de lei noi - este o caseta cu 128 de tacamuri de argint marcate Keller-Paris care cantaresc vreo 7 kilograme. Colectionarilor le vor face ""ochi dulci"" si cele doua vedete ale licitatiei: un Petrascu si un Darascu. Dar nu-si vor permite multi sa se bata pentru aceste picturi, prima avand un pret de intrare de 40.000 de lei, in timp ce a doua e cu 10.000 de lei mai ieftina.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.