AC Milan si Villarreal sunt primele doua semifinaliste. Italienii au invins cu 3-1 pe Lyon, dupa 0-0 in tur, iar spaniolii cu 1-0 pe Inter Milano, dupa ce pierdusera cu 1-2 in prima mansa. In aceasta seara se vor disputa ultimele doua sferturi de
AC Milan si Villarreal sunt primele doua semifinaliste.

Italienii au invins cu 3-1 pe Lyon, dupa 0-0 in tur, iar spaniolii cu 1-0 pe Inter Milano, dupa ce pierdusera cu 1-2 in prima mansa. In aceasta seara se vor disputa ultimele doua sferturi de finala, Juventus - Arsenal (in tur 0-2) si Barcelona - Benfica (0-0).
DRAMATIC. Eternul Pippo Inzaghi, norocul proverbial al italienilor sau ghinionul specific lui Olympique Lyon si antrenorului sau, Gerrard Houllier, a decis meciul de pe ""San Siro"". Dupa un 1-1 fixat pana la pauza de golurile lui Inzaghi (a€™25) si Diarra (a€™31), Milan parea sa se indrepte spre eliminare, iar Lyon catre o semifinala pierduta dramatic in sezonul trecut. Numai ca in minutul 88 a aparut la rampa acelasi diabolic Inzaghi, care a marcat golul calificarii lui Milan. Golul lui Sevcenko (a€™90) conteaza doar pentru statistici. Cealalta echipa a orasului, Inter, n-a avut aceeasi sansa pe terenul lui Villarreal, echipa calificata in careul de asi gratie reusitei fundasului Arruabarrena (a€™58).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.