Sapte regiuni din Cehia sunt afectate de inundatii, iar autoritatile locale au declarat starea de urgenta. Guvernul de la Praga a pus la dispozitie 16 milioane de dolari, fonduri ce vor fi acordate zonelor afectate de inundatii. ACCES BLOCAT. O
Sapte regiuni din Cehia sunt afectate de inundatii, iar autoritatile locale au declarat starea de urgenta.

Guvernul de la Praga a pus la dispozitie 16 milioane de dolari, fonduri ce vor fi acordate zonelor afectate de inundatii.
ACCES BLOCAT. Orasul Hrensko, situat la granita de nord cu Germania, a fost in intregime acoperit de apele raului Elba. Politia a inchis caile de acces catre Hrensko, avertizand ieri ca nivelul raului era in continua crestere.
Cehia si alte tari vecine se confrunta cu inundatii de saptamana trecuta, cauzate de ploi si de topirea rapida a zapezii. In Germania, cel putin 1.000 de riverani ai Elbei si-au parasit casele inundate. Nici Austria nu a scapat de furia naturii. Satul Duernkrut, situat la nord-est de Viena, a fost partial evacuat la inceputul saptamanii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.