Astazi, la Opera Nationala din Bucuresti are loc spectacolul ""Carmen ou la Barlachi"", un spectacol produs de Theatre de la€™Esquif Opera, dupa Bizet. Rona Hartner (foto), actrita poliglota, cantareata si dansatoare totodata, a carei p
Astazi, la Opera Nationala din Bucuresti are loc spectacolul ""Carmen ou la Barlachi"", un spectacol produs de Theatre de la€™Esquif Opera, dupa Bizet.

Rona Hartner (foto), actrita poliglota, cantareata si dansatoare totodata, a carei prestatie cinematografica exceptionala din ""Gadjo Dilo"" al lui Tony Gatliff i-a adus si confirmat faima, interpreteaza rolul principal in spectacol, ""o Carmen libera si plina de viata"". Georges Bizet, compozitor si pianist francez, si-a castigat renumele cu opera ""Carmen"", care continua si astazi sa satisfaca placerea artistica si spirituala a publicului, nu in ultimul rand datorita tigancii Carmen, frumoasa si focoasa care succeste mintile barbatilor si a carei viata e departe de traiul asezat. Asadar, romanii iubitori de opera vor avea ocazia astazi sa se bucure, pentru aproape doua ore, de magia unui spectacol complex, cu muzica si teatru deopotriva.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.