actor
Varsta: 76 de ani A debutat la varsta de 7 ani in piesa de teatru ""Coloniale"" Din 1956, joaca la Teatrul National ""I.L. Caragiale"" din Bucuresti Maestrul Mihai Fotino a fost premiat pentru intreaga sa activitate, la cea de-a
actor
Varsta: 76 de ani A debutat la varsta de 7 ani in piesa de teatru ""Coloniale"" Din 1956, joaca la Teatrul National ""I.L. Caragiale"" din Bucuresti Maestrul Mihai Fotino a fost premiat pentru intreaga sa activitate, la cea de-a XIV-a editie a Galei Premiilor UNITER, desfasurata pe scena Teatrului National din Bucuresti. La sarbatoarea teatrului romanesc, Mihai Fotino a primit distinctia care ii incununeaza o viata intreaga petrecuta pe scena, in aplauzele spectatorilor. Sala s-a ridicat in picioare in fata marelui actor al Nationalului bucurestean, acesta infranandu-si cu greu lacrimile, pentru a putea citi cateva cuvinte scrise pe o foaie. Actorul, care in ultimul timp are o suferinta de natura cardiaca, a spus: ""Singura boala incurabila de care sufar este teatrul"". Cuvintele maestrului au fost rasplatite cu dragostea spectatorilor. Mihai Fotino a plecat de pe scena brat la brat cu Radu Beligan, prietenul lui de-o viata. Pentru intreaga sa cariera actoriceasca si pentru farmecul si profesionalismul demonstrate de-a lungul intregii sale activitati teatrale, Jurnalul National il declara pe Mihai Fotino ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.