Juventus si Adrian Mutu vor avea o seara de foc pe ""Delle Alpi"", in fata lui Arsenal. Invinsi cu 2-0 in tur, torinezii sunt in pericol sa paraseasca Europa.
Situatia este cu atat mai dificila, cu cat Fabio Capello nu-i are la dispozitie pe suspendatii Zebina, Camoranesi si Vieira, si nici pe Del Piero, nerefacut dupa o accidentare. In aceste conditii, Mutu va fi mai mult ca sigur titular. Vestea buna pentru ""bianconeri"" este legata de revenirea lui Nedved, care a fost suspendat pe ""Highbury"".
De partea cealalta, doar Cesc si Eboue au avut probleme medicale, insa amandoi vor fi apti de joc. Vedeta ""tunarilor"", Thierry Henry, crede ca partida de la Torino va fi cea mai dificila din acest sezon: ""Cand joaca acasa, Juventus e o echipa complet transformata. Va fi cel mai greu meci al nostru. Daca nu ne vom califica, ne vom bate joc de tot ce am realizat pana acum"". Intalnirea de pe ""Delle Alpi"" va fi transmisa in direct de Pro TV, de la ora 21:45. In cealalta partida a serii, Barcelona joaca acasa cu Benfica. In tur, scorul a fost egal, 0-0.