Promovat doar de cativa ani la noi in tara, fotbalul in sala are succes in orasele din provincie. Deva a gazduit timp de doua zile o ""dubla"" intre Romania si Spania, campioana mondiala la aceasta disciplina. STAR. Din lotul ibericilor care a f

Promovat doar de cativa ani la noi in tara, fotbalul in sala are succes in orasele din provincie. Deva a gazduit timp de doua zile o ""dubla"" intre Romania si Spania, campioana mondiala la aceasta disciplina.

STAR. Din lotul ibericilor care a facut deplasarea in tara noastra au lipsit cinci jucatori, dintre care doi portari, plecati cu echipele lor de club la Cupa Intercontinentala. In schimb, a fost prezent Javi Rodriguez, marea vedeta a Spaniei la futsal. ""Sunt pentru prima oara in Romania si recunosc ca nu stiu prea multe despre aceasta tara. Am venit cu avionul pana la Timisoara, acolo unde am aflat ca este antrenor Gica Hagi. I-am iubit foarte mult pe el si pe Popescu atunci cand jucau la Barcelona. Catalanii au respect deosebit pentru ei doi"", a declarat Rodriguez, care are un salariu lunar de 25.000 de euro. Suma este uriasa nu doar pentru futsalul romanesc, ci si pentru fotbalul pe iarba. Salariul lui Rodriguez este identic cu cel al stelistului Mirel Radoi, care primeste anual de la nasul sau, Gigi Becali, 300.000 de euro. De altfel, Steaua este singura echipa romaneasca cunoscuta si de vedeta spaniola. ""A fost suparare mare in 1986, atunci cand Barcelona a pierdut Cupa Campionilor la Sevilla. Noi, catalanii, nu purtam ura Stelei pentru acel trofeu. Eu am urmarit din acel moment multe meciuri ale acestei echipe. Nu am pierdut nici un joc din Cupa UEFA disputat de Steaua in Spania si m-am bucurat atunci cand le-au eliminat pe Valencia si pe Betis Sevilla. Le doresc sa castige si anul acesta trofeul, pentru ca am auzit ca sunt foarte aproape de calificarea in semifinale"", a spus Rodriguez. Purtator al tricoului cu numarul 7, vedeta spaniolilor are acelasi succes ca al ""galacticului"" Raul. In Spania, interesul pentru futsal este unul urias, TVE transmitand in direct cele doua jocuri de la Deva.

PROBLEME DE ARBITRAJ


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.