""Amu cant, c-amu mi-e bine/ Ca-i si Pittis langa mine!"" Dar nu numai Motu a fost alaturi de Ducu Bertzi la spectacolul sustinut luni seara la Sala Amfiteatru a Teatrului National, ci si prietenii Marius Batu si Mihai Nenita. FOLK SI POEZIE. Duc
""Amu cant, c-amu mi-e bine/ Ca-i si Pittis langa mine!"" Dar nu numai Motu a fost alaturi de Ducu Bertzi la spectacolul sustinut luni seara la Sala Amfiteatru a Teatrului National, ci si prietenii Marius Batu si Mihai Nenita.

FOLK SI POEZIE. Ducu a demonstrat inca o data, daca mai era nevoie, ca un folkist poate umple o sala, si nu oricum, ci cu public platitor de bilete (250.000 de lei bucata)! I-au fost alaturi familia, dar si colegi de clasa ai copiilor sai, veniti impreuna cu parintii. Asadar, Ducu Bertzi a cantat, Marius Batu (chitara) si Mihai Nenita (vioara) l-au acompaniat, iar Motu Pittis a recitat. Inclusiv fragmente din ""Scrisoarea a III-a"" si ""Hora Unirii"", in varianta interpretativa. Acestea din urma sunt atat de originale, incat nu se pot povesti. Va sfatuim sa mergeti sa-i vedeti si la viitoarele spectacole! Solo-ul de vioara al lui Nenita i-a lasat pe spectatori cu gura cascata. Mihai a plimbat vioara de-a lungul arcusului tinut intre picioare. Admiratorii lui Ducu i-au cerut bis la ""Floare de colt"", iar la final nimeni n-a mai stat pe scaun! Evenimentul, produs de Dan Maciuca (Pro Activ Media), face parte dintr-o serie de spectacole, iar concertul a fost urmarit live si pe www.radio3net.ro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.