Optimismul este starea de spirit dominanta in Ghencea si in Giulesti cu numai o zi inaintea returului confruntarii din sferturile de finala ale Cupei UEFA. Meciul va fi arbitrat de spaniolul Luis Medina Cantalejo, cel care a macelarit Realul in dispu

Optimismul este starea de spirit dominanta in Ghencea si in Giulesti cu numai o zi inaintea returului confruntarii din sferturile de finala ale Cupei UEFA. Meciul va fi arbitrat de spaniolul Luis Medina Cantalejo, cel care a macelarit Realul in disputa cu Barcelona de duminica.

Ieri s-au epuizat si ultimele 500 de bilete din cele aproximativ 35.000 scoase la vanzare de conducerea Stelei. Interesul este enorm, astfel ca un tichet la ""negru"" la tribuna a II-a ajun-sese ieri sa coste 700.000 de lei, desi pretul oficial este de 300.000.
STEAUA. Menajat de antrenorul Cosmin Olaroiu pana spre finalul jocului de la Galati, mijlocasul stelist Banel Nicolita s-a declarat pregatit pentru calificarea in semifinale: ""Va fi meciul secolului, dar suntem pregatiti sa le oferim suporterilor nostri extraordinari o bucurie foarte mare"". La randul sau, antrenorul Cosmin Olaroiu este cu gandul si mai departe. ""Speram ca imnul nostru, cantat de Scooter, sa se auda in finala Cupei UEFA."" Cu exceptia lui Victoras Iacob, ros-albastrii nu mai au probleme de lot.
RAPID. Atacantul Mugurel Buga ameninta Steaua: ""Cred ca vor juca la 0-0, dar sa nu uite ca noi am dat gol in fiecare joc. Este periculos pentru ei, fiindca vom inscrie din nou. Abia astept sa vina meciul. Daca dam primii gol, va fi foarte greu pentru Steaua sa ne egaleze"". Stoperul Marius Constantin confirma optimismul giulestenilor: ""Va fi un meci cu multe orgolii. Mergem cu incredere pe fostul «23 August». Avem un moral foarte ridicat dupa victoria de la Timisoara"". La randul sau, Ionut Stancu a spus: ""Eu vad meciul ca pe unul obisnuit, de Cupa UEFA"".

CANTALEJO, UN ARBITRU CONTROVERSAT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.