Instalat in urma cu doua zile, Florin Marin pare sa fie doar o manta de vreme rea in Soseaua Stefan cel Mare. Din vara, ""alb-rosiii"" se vor orienta catre alt tehnician, dupa ce Andone a decis sa ramana in Cipru. Protejat al lui Nicolae Badea, Io

Instalat in urma cu doua zile, Florin Marin pare sa fie doar o manta de vreme rea in Soseaua Stefan cel Mare. Din vara, ""alb-rosiii"" se vor orienta catre alt tehnician, dupa ce Andone a decis sa ramana in Cipru.

Protejat al lui Nicolae Badea, Ion Marin a fost pus pe liber dupa 35 de zile in care i-a pregatit pe ""caini"", in locul sau fiind adus Florin Marin, omul de incredere al lui Gigi Netoiu, care a tinut sa avertizeze: ""Daca nu va avea rezultate, va pleca si el"".
RAFUIELI. Cu patru antrenori la echipa in ultimele 100 de zile, Dinamo este in prezent teatrul de lupta al disputelor dintre actionari. Daca Badea a dezavuat inca din decembrie decizia de inlocuire a lui Ioan Andone, acum, toti oamenii din conducerea ""cainilor"" sunt de acord ca demiterea ""Falcosului"" a reprezentat o grava eroare. Desi a mai fost cautat de oficialii dinamovisti, Andone n-a uitat tratamentul la care a fost supus si si-a prelungit ieri contractul cu Omonia Nicosia pana in vara lui 2007. ""Intelegerea se prelungea automat in vara, daca reuseam sa castig titlul. Mi s-a facut insa o oferta foarte buna sa continuu munca pentru inca un sezon, indiferent de locul ocupat la finalul acestui campionat. Am muncit trei ani la Dinamo si numai eu stiu cum am rezistat. E pacat ca nu au rabdare si chiar imi pare rau de Ion Marin"", a spus tehnicianul. In aceste conditii, Dinamo va fi nevoita ca din vara sa caute un nou antrenor, dupa ce varianta Andone a cazut definitiv.

STARTUL, LA BACAU


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.