Asteptata cu sufletul la gura de o tara intreaga, prima infatisare dintre Rapid si Steaua, in vederea accederii in semifinalele Cupei UEFA, a amanat aseara verdictul calificarii. ECHILIBRU. Primele 45 de minute au apartinut clar Stelei, care a desch

Asteptata cu sufletul la gura de o tara intreaga, prima infatisare dintre Rapid si Steaua, in vederea accederii in semifinalele Cupei UEFA, a amanat aseara verdictul calificarii.
ECHILIBRU. Primele 45 de minute au apartinut clar Stelei, care a deschis scorul inca din debut prin Nicolita si a ratat apoi inca trei ocazii uriase, prin Nicolae Dica. Mai mult, ""militarii"" au mai perforat o data poarta lui Coman in minutul 45, dar golul din lovitura de cap a lui Oprita a fost anulat, pe motiv ca mingea expediata din corner ar fi depasit spatiul de joc. In acest interval, feroviarii nu au reusit sa reactioneze decat o singura data, insa lovitura de cap a lui Daniel Niculae a lovit bara din dreapta lui Carlos. In partea secunda, rolurile s-au inversat. Profitand de o greseala a lui Ghionea, care a pierdut mingea stupid in marginea careului, rapidistul Emil Dica a sutat puternic, iar Carlos a gafat ca un incepator, scapand mingea din brate si permitandu-i veteranului Viorel Moldovan sa marcheze din doi metri. Pana la final, ambele formatii au cautat sa-si dea lovitura de gratie, dar fluierul germanului Wolfgang Stark a trimis soarta calificarii in returul de saptamana viitoare.

BASESCU


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.