Asa cum s-a intamplat si la ultimele meciuri sustinute pe teren propriu in precedentele faze ale competitiei, rivalele Rapid si Steaua s-au intalnit ieri-dimineata la complexul IDM. RACEALA. Ros-albastrii au sosit primii in localul din Regie, in ju

Asa cum s-a intamplat si la ultimele meciuri sustinute pe teren propriu in precedentele faze ale competitiei, rivalele Rapid si Steaua s-au intalnit ieri-dimineata la complexul IDM.
RACEALA. Ros-albastrii au sosit primii in localul din Regie, in jurul orei 10:45, condusi de antrenorul secund Dumitru Bolborea. La numai un sfert de ora, in zona si-a facut aparitia si antrenorul principal, Cosmin Olaroiu, dar acesta a venit doar sa-l ia pe stoperul Dorin Goian, cu care s-a deplasat direct la o clinica particulara pentru un consult. La ora 11:15 au sosit si rapidistii, insotiti de secundul Marian Rada. Desi nu au existat probleme, in afara unui salut intre rapidistii Daniel Coman, Viorel Moldovan, Daniel Niculae si stelistul Sorin Ghionea, cele doua tabere s-au ignorat, intre ele simtindu-se si o oarecare raceala.
Dupa acest moment, jucatorii celor doua echipe s-au impartit intre mesele de biliard, pistele de bowlling sau mesele de tenis de masa. Stelistii Goian si Lovin au jucat biliard, Ogararu si portarul Cernea au jucat tenis de masa cu secundul Bolborea, iar opt jucatori ai ros-albastrilor, in frunte cu capitanul Mirel Radoi, impartiti la doua mese, au preferat sa joace rummy. Jucatorii Rapidului au jucat biliard intr-o alta zona a salii. Maftei s-a confruntat cu Romeo Stancu, Nicolae Constantin cu Badoi, Negru cu Nicolae Grigore si Buga cu Perja.
ADMIRATIE. Prezenta fotbalistilor de la Rapid si Steaua a starnit un interes foarte mare in randul oamenilor aflati in zona respectiva. Jucatorii au fost asaltati de amatorii de autografe, au primit numeroase solicitari pentru a face fotografii, fiind intampinati pe acorduriule melodiei Maria a lui Scooter. Giulestenii au parasit primii complexul IDM.

IGNORARE. Desi s-au aflat in acelasi loc, rapidistii (sus) si stelistii (jos) nu s-au bagat in seama intre ei


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.