Omul de afaceri Ovidiu Tender (foto) a mai primit ieri inca 30 de zile de arest preventiv, prin hotararea Tribunalului Bucuresti. Instanta a admis astfel, in ciuda sustinerilor apararii, cererea procurorilor de prelungire a masurii arestarii prev

Omul de afaceri Ovidiu Tender (foto) a mai primit ieri inca 30 de zile de arest preventiv, prin hotararea Tribunalului Bucuresti.

Instanta a admis astfel, in ciuda sustinerilor apararii, cererea procurorilor de prelungire a masurii arestarii preventive dispuse in acest caz in urma cu 29 de zile.

OPINII. Avocatii omului de afaceri au declarat recurs. ""Consider aceasta hotarare nelegala si netemeinica, pronuntata cu superficialitate. Un magistrat, oricat de bine pregatit profesional, nu are capacitatea fizica si psihica de a studia in doar cateva ore 30 de volume cate are acest dosar"", ne-a declarat avocatul Mariana Stefan. Aparatoarea lui Ovidiu Tender a catalogat ca ""absurda"" varianta procurorilor potrivit careia Tender ar fi incercat sa mituiasca unul dintre expertii din dosarul RAFO - CAROM. ""In cauza sunt doi experti. Este inadmisibila ideea ca ar fi influentat un expert, si tocmai pe cel pe care l-a recuzat anterior, fara sa nu incerce sa-l influenteze si pe al doilea, deoarece expertiza se face de amandoi"", a subliniat avocata. Tender este acuzat de prejudicierea rafinariei din Onesti cu peste 2.700 de miliarde de lei vechi, prin comiterea mai multor infractiuni, in tandem cu Marian Alexandru Iancu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.