Lyon si Milan au amanat verdictul pentru saptamana viitoare. Duelul franco-italian de miercuri seara a ramas fara invingatori. ""0-0 periculos"", a titrat cotidianul Gazzetta dello Sport. ""Zero goluri, multa speranta si un retur periculos, asa c

Lyon si Milan au amanat verdictul pentru saptamana viitoare. Duelul franco-italian de miercuri seara a ramas fara invingatori.

""0-0 periculos"", a titrat cotidianul Gazzetta dello Sport. ""Zero goluri, multa speranta si un retur periculos, asa cum a spus si Ancelotti. Peste o saptamana urmeaza ultima infatisare, la care nu se mai poate face apel"", scrie ziarul italian. Cu toate acestea, tehnicianul italian a precizat ca este multumit. ""Lyon este o echipa foarte puternica si bine organizata, care joaca mereu in atac. Noi am fi putut sa inscriem un gol care ar fi schimbat totul, dar este bine si asa"", a spus Ancelotti. In cealalta partida de miercuri, Inter a invins cu 2-1 pe Villarreal dupa ce spaniolii au condus inca din primul minut. Antrenorul Roberto Mancini s-a declarat incantat de jocul elevilor sai: ""Am primit gol chiar la inceput, dar am reactionat perfect si am facut un meci excelent. Cu putina sansa am fi putut marca inca o data, ceea ce ne-ar fi usurat misiunea in meciul retur"". (Delia Gomoescu)

SFERTURI - TUR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.