Cu elefantii pe plaja O turma de elefanti realizati din lemn de artistul sud-african Andries Botha a fost expusa pe plaja De Panne din Belgia. Grupul statuar face parte din expozitia prilejuita de Beaufort 2006, trienala de arta, ce va avea deschi

Cu elefantii pe plaja

O turma de elefanti realizati din lemn de artistul sud-african Andries Botha a fost expusa pe plaja De Panne din Belgia. Grupul statuar face parte din expozitia prilejuita de Beaufort 2006, trienala de arta, ce va avea deschiderea oficiala la 1 aprilie.

Tom Jones, innobilat

Cantaretul Tom Jones a fost innobilat de regina Marii Britanii in cadrul unei ceremonii la Palatul Buckingham, el fiind numit cavaler in semn de recunoastere pentru serviciile aduse muzicii britanice. Artistul a primit titlul de Sir Thomas Woodward, acesta fiind numele sub care a inceput sa cante in anii a€™40.

Boala - Shania Twain il ajuta sa conduca
Un sofer canadian, arestat pentru conducerea sub influenta alcoolului, a scapat de pedeapsa, intrucat acesta suferea de o boala mintala. Matt Bronlee (33 de ani) a fost oprit de politie dupa ce masina in care se afla nu prea tinea drumul drept. Soferul beat crita le-a spus oamenilor legii ca nu el conducea masina, ci Shania Twain. In urma expertizelor medicale, s-a constatat ca Bronlee sufera de tulburari psihice, ce-l fac sa creada ca poate comunica telepatic cu diverse personalitati.
Film - Nicole Kidman, spion

Actrita australiana Nicole Kidman (foto) a acceptat sa produca si sa joace intr-un film de spionaj care ar putea fi versiunea la feminin a peliculei ""Identitatea lui Bourne"". Pana acum nu s-a aflat nici un detaliu despre intriga acestui thriller inedit, al carui scenariu a fost scris de Simon Kinberg pentru Regency Enterprises si 20th Century Fox. Actrita de 38 de ani a jucat in filmul ""Orele"", unde a intrupat-o pe scriitoarea Virginia Woolf, prestatia sa fiind rasplatita cu un Premiu Oscar in 2003.
Licitatie - Elton John isi vinde hainele
Cantaretul britanic Elton John isi va vinde, la mijlocul lunii aprilie, la New York, o parte din garderoba, in cadrul unei licitatii publice ale carei profituri vor fi donate pentru lupta impotriva SIDA, transmite AFP. Aproape 10.000 de costume si accesorii din garderoba lui Elton John si a partenerul sau de viata, David Furnish, vor fi puse in vanzare, intre 11 si 15 aprilie, la Rockefeller Center, in cadrul unei opratiuni mai ample de strangere de fonduri pentru fundatia anti-SIDA a starului britanic. Licitatia va fi deschisa publicului, care va putea achizitiona hainele la un pret de pornire rezonabil, promit organizatorii.
Distractie - Cluburi pentru batai cu perne
Ultima moda prin tarile occidentale sunt cluburile de noapte in care clientii pot incinge batai cu perne. Totul se face organizat, pe baza de reguli stricte: batalia incepe la o ora prestabilita, niciodata mai devreme; toata lumea trebuie sa participe la bataie; nu este permisa lovirea ""adversarului"" fara perna; nu poate fi lovit un client care nu se simte bine; in perne nu pot fi introduse obiecte dure. Astfel de locuri de distractie sunt in America, Israel, Anglia, Italia si Norvegia. Recent s-a deschis unul si in Moscova. Iar prima bataie oficiala va avea loc de
1 aprilie.
Cecenia - Primul concurs de miss
In Cecenia se va desfasura pentru prima data un concurs de frumusete, informeaza Rompres. Potrivit organizatorilor concursului ""Frumoasa Ceceniei - 2006"", in primele zile de inregistare au inaintat deja cereri de participare circa o suta de tinere. ""Principala conditie, in afara celor care tin de un aspect fizic placut, o constituie cunoasterea obiceiurilor si traditiilor cecene, intelectul si profilul moral-psihologic al concurentei"", au subliniat membrii comitetului organizatoric. Finalista concursului va primi un automobil Toyota si un bilet pentru o calatorie prin Europa.
Incarcatura - Aterizare pe alt aeroport
""Stimati pasageri, va vorbeste capitanul. Am aterizat... pe alt aeroport!"". Cam asta i s-a intamplat unui pilot care, in loc sa aterizeze pe aeroportul orasului irlandez Londonderry, si-a dus cei 39 de pasageri la baza aeriana militara din Ballykelly, informeaza AFP. Pasagerii au fost transportati la destinatie cu autocarul.

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.