Romania va deveni producatoare de produse naturiste, pe care, odata omologate, sa le trimita in UE, in SUA si Cananda. Presedintele Traian Basescu a discutat miercuri, la Beijing, aceasta posibilitate cu premierul chinez, Wen Jiabao, partea chine
Romania va deveni producatoare de produse naturiste, pe care, odata omologate, sa le trimita in UE, in SUA si Cananda.

Presedintele Traian Basescu a discutat miercuri, la Beijing, aceasta posibilitate cu premierul chinez, Wen Jiabao, partea chineza aratand ca este interesata sa deschida in Romania un lant complet de fabricare-distributie de produse naturiste, care insa au probleme de intrare pe piata europeana, unele dintre ele nefiind omologate. Daca specialistii romani vor omologa insa leacurile chinezesti, China va obtine nu doar posibilitatea comercializarii lor in UE, ci si in Canada si SUA cu care Romania are acorduri de liber schimb. Pana una alta, tratamentele naturiste par sa aiba trecere chiar la presedintele Basescu. Intr-o discutie cu ziaristii, el a recunoscut ca si-a cumparat din China produse naturiste, glumind ca ele ar servi la tratarea stresului pe care i-l provoaca presa.
IMPORTURI. Premierul chinez a reiterat si sprijinul pe care China intentioneaza sa-l dea Romaniei pentru echilibrarea balantei comerciale, aratand ca statul chinez isi va mari importurile din Romania. Wen Jiabao a anuntat ca va trimite Bucurestiului o lista de marfuri pe care China le-ar putea cumpara din Romania si promova pe piata chineza.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.